چوپان قلابى سكه هاى تقلبى مى فروخت

گروه حوادث ـ پسر ى كه با معرفى خود به عنوان چوپان با فروش سكه هاى قديمى ميليون ها تومان كلاهبردارى كرده بود در عمليات مسلحانه از سوى كارآگاهان پليس آگاهى تهران دستگير شد.
به گزارش خبرنگار ما، اوايل خرداد مرد ميانسالى با مراجعه به كلانترى( 136 ) فرجام با تسليم شكايتى گفت: من اهل سبزوار هستم چند روز قبل پسر جوانى به نام على با من تماس گرفت و در حالى كه خود را هيجان زده نشان مى داد گفت: من چوپانى هستم كه در بيابانهاى اليگودرز كار مى كنم. چند روز قبل تعداد زيادى سكه طلاى قديمى در اين منطقه پيدا كرده ام اما مى ترسم موضوع لو برود و مرا دستگير كنند به همين خاطر مى خواهم سكه ها را به يك ناشناس بفروشم. شماره شما را هم اتفاقى گرفتم اگر مايل به خريد هستيد با هم قرار ملاقات بگذاريم.
شاكى در ادامه ماجرا گفت: من بلافاصله دامادم را كه در تهران زندگى مى كند در جريان قرار دادم و شبانه با هم به اليگودرز رفتيم. پسر جوان ما را به بيابانى تاريك و مخوف برد و كيسه طلا را به ما نشان داد اما وقتى از او خواستيم تا سكه ها را نشانمان دهد فقط يك عدد از سكه ها را به ما داد و گفت: مى توانيد اين نمونه را براى اطمينان به يك طلافروشى نشان دهيد اگر واقعى بود براى انجام معامله به تهران بياييد.ما نيز پس از اطمينان از واقعى بودن سكه براى معامله با على، شبانه به يكى از جنگل هاى شمال تهران رفتيم و با پرداخت ۱۷ ميليون تومان وجه نقد، كيسه سكه ها را گرفتيم. اما صبح روز بعد كه ۱۵۰۰ سكه را به يك طلافروشى نشان داديم متوجه قلابى بودن آنها شديم.
پس از شكايت اين مردميانسال، پرونده اى تشكيل شد و براى رسيدگى در اختيار كارآگاهان پايگاه چهارم پليس آگاهى تهران قرار گرفت. در حالى كه تحقيقات براى شناسايى و دستگيرى متهم آغاز شده بود شكايت مشابه ديگرى نيز از سوى فردى به كلانترى( 144) جواديه تهرانپارس ارائه شد. شاكى اظهار داشت: فردى كه خود را چوپان معرفى كرده در مقابل ارائه ۱۴۰۰ عدد سكه قلابى ۱۲ ميليون تومان تراول از وى دريافت كرده است.
بدين ترتيب با توجه به شباهت پرونده ها، به دستور بازپرس ياسينى ، رئيس شعبه سوم دادسراى ناحيه چهارم تهران هر دو پرونده در اختياركاراگاهان پايگاه چهارم پليس آگاهى قرار گرفت. سرهنگ عباسعلى محمديان رئيس پليس آگاهى تهران بزرگ با اعلام اين خبر گفت: با پيگيرى كارآگاهان مشخص شد در تاريخ ۱۹ مرداد فردى به نام محمدعلى با مراجعه به بانك يك فقره از چك ها را وصول كرده است. پس از آن كه پليس براى دستگيرى وى اقدام كرد مشخص شد محمدعلى كه از كلاهبرداران سابقه دار بوده متوارى شده است. اما كارآگاهان تحقيقات خود را در شاخه ديگرى ادامه داده و اين بار با دادن آموزش هاى لازم به يكى از شاكيان از وى خواستند با شماره تلفن متهم تماس بگيرد و از او بخواهد چنانچه باز هم سكه قديمى دارد براى فروش به او بدهد. پسر جوان نيز با قبول اين پيشنهاد با شاكى قرار ملاقات گذاشت.بدين ترتيب كارآگاهان پليس نيمه شب ۲۱ مرداد با حضور در محل قرار در شهرستان اليگودرز و انجام معامله ساختگى با متهم و همدستش موفق شدند در يك عمليات تعقيب و گريز و با شليك پنج تير هوايى، حميد- 19 ساله- متهم اصلى را دستگير كنند. در حال حاضر تلاش براى دستگيرى همدست فرارى او ادامه دارد.