تاجران ورشكسته
به طلافروشى دستبرد زدند
![]()
گروه حوادث- دزدان مسلح كه هفته گذشته به يك جواهرفروشى دستبرد زده و متوارى شده بودند، دو تاجر ورشكسته از آب درآمدند.به گزارش خبرنگار جنايى ما، يكشنبه ۱۷ شهريور به دنبال سرقت مسلحانه از يك مغازه جواهرفروشى در خيابان كريمخان، صاحب مغازه با مأموران كلانترى( 105) سنائى تماس گرفت و با اضطراب گفت: دقايقى قبل در مغازه تنها بودم كه مرد جوانى وارد شد.
او به بهانه تحويل گرفتن يك قطعه طلاى سفارشى مشغول گفت وگو با من شد. دقايقى پس از خروج وى، هنوز لحظاتى نگذشته بود كه مرد ديگرى كه يك كوله پشتى در دست داشت، وارد مغازه شد. او ناگهان اسلحه اى از داخل كوله پشتى بيرون كشيد و با تهديد جعبه جواهرات روى ميز را برداشت و در يك چشم برهم زدن گريخت. بلافاصله به تعقيب دزد مسلح پرداخته و در حالى كه چند قدم بيشتر با دزد فاصله نداشتم، او جعبه جواهرات را انداخت و به فرار ادامه داد. دقايقى پس از اعلام اين خبر، تحقيقات مأموران كلانترى( 105) آغاز شد.در نخستين گام، مأموران مشترى مغازه را كه در همان حوالى حضور داشت، شناسايى و دستگير كردند. وى پس از انتقال به كلانترى، تحت بازجويى قرار گرفت اما منكر هرگونه ارتباط با اين ماجرا شد.
با اين حال پرونده ماجرا براى تحقيقات به شعبه دوم داديارى دادسراى جنايى تهران ارسال شد.داديار سليمانى نيز پس از بازجويى از متهم، وى را بازداشت و دستور بازجويى هاى پليسى از وى را صادر كرد.
با گذشت چهار روز از اين حادثه، سرانجام متهم لب به اعتراف گشود و گفت: سناريوى سرقت از طلافروشى را دوستم «كامبيز» طراحى كرد و از من خواست در اجراى نقشه كمكش كنم. او از من خواست به بهانه اى وارد مغازه شوم و مرد فروشنده را سرگرم كنم. بعد هم خودش وارد طلافروشى شد.پس از اعتراف هاى متهم، كارآگاهان اداره يكم پليس آگاهى تهران با همكارى يگان ضربت پليس آگاهى به مخفيگاه متهم رفتند اما دريافتند او متوارى است.بدين ترتيب كارآگاهان در ادامه تحقيقات سرانجام نشانى مخفيگاه وى را در حوالى كرج شناسايى كردند و با دريافت نيابت قضايى نيمه شب پنجشنبه در عملياتى غافلگيرانه او را دستگير كردند. در بازرسى از مخفيگاهش نيز يك قبضه كلت كشف شد.سرهنگ محمديان، رئيس پليس آگاهى تهران بزرگ در اين باره گفت: متهم در بازجويى ها با اعتراف به سرقت يك حلقه انگشتر ۲ ميليون تومانى از مغازه طلافروشى گفت: من و دوستم حميد تا چند ماه قبل تجارت مى كرديم. اما به علت مشكلات مالى ورشكست شده و وضعيت بسيار نامناسب و سختى پيدا كرديم. بنابراين به هر راهى متوسل شديم تا از اين وضع نجات پيدا كنيم تا اين كه فكر كرديم سرقت مسلحانه از طلافروشى بهترين و ساده ترين راه خواهد بود. بنابراين با خريد اسلحه اى نقشه را اجرا كرديم.متهمان همچنان از سوى كارآگاهان تحت بازجويى قرار دارند.

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندی ها (Bookmarks)