حكم قصاص براى جنايتكار جنگل
![]()
گروه حوادث- عامل جنايت در جنگل هاى غرب تهران كه پس از سه سال فرار دستگير شده بود، محكوم به مرگ شد.
به گزارش خبرنگار ما و براساس محتويات پرونده، عصر ۱۸ خرداد ۸۳ مأموران بسيج هنگام گشت در منطقه جنگلى دهكده المپيك با پيكر مرد جوانى روبه رو شدند. با اعلام موضوع به كلانترى ،۱۴۱ اكيپى از مأموران خود را به محل رسانده و تحقيق در اين باره آغاز شد. پليس در بررسى صحنه جنايت دريافت مقتول با اصابت ضربه اى مرگبار از پا درآمده است. مشاهده رد چرخ هاى يك موتوسيكلت در اطراف محل كشف جسد، به اين فرضيه قوت بخشيد كه عامل جنايت خود را با موتوسيكلت به اين منطقه رسانده و پس از قتل متوارى شده است.بازپرس كشيك قتل دادسراى جنايى تهران نيز پس از حضور در محل تحقيقات مقدماتى، به گروهى از كارآگاهان پليس جنايى مأموريت داد در اين باره به دقت تحقيق كنند. كارآگاهان در بررسى ها پى بردند چند روز قبل پسر ۳۲ ساله اى به نام «شهرام» سوار بر موتوسيكلت از خانه خارج و به طور مرموزى ناپديد شده است. خانواده اش نيز با مراجعه به اداره آگاهى براى كشف سرنخى از سرنوشت وى كمك خواسته بودند. بنابراين پس از شناسايى جسد «شهرام»، مشخصات موتوسيكلت مسروقه براى مأموران پليس سراسر كشور گزارش و دستور توقيف موتوسيكلت و راكبش صادر شد.يك ماه پس از كشف جسد، مأموران پليس در شهرستان كنگاور به يك دستگاه موتوسيكلت مشكوك شده و راكبش را بازداشت كردند. اسماعيل - 25 ساله- هم مدعى شد موتور را از كرمانشاه خريده است. مأموران وى را براى انجام تحقيقات به اداره آگاهى منتقل مى كردند كه متهم در فرصتى مناسب گريخت. بدين ترتيب بار ديگر مشخصات وى در اختيار مأموران قرار گرفت. تا اين كه پس از تجسس هاى پليسى مشخص شد سارق فرارى همان قاتل تحت تعقيب است.در حالى كه تلاش سه ساله پليس براى دستگيرى متهم فرارى بى نتيجه مانده بود، سرانجام رد پاى او در ورزشگاه آزادى تهران به دست آمد. مأموران دريافتند وى براى كار به تهران آمده و به عنوان كارگر ساده در آنجا مشغول كار شده است. بدين ترتيب «اسماعيل» در عمليات غافلگيرانه پليسى دستگير شد و با اعتراف به قتل «شهرام» گفت: روز حادثه در فلكه دوم صادقيه ايستاده بودم كه مقتول از راه رسيد. او قصد خريد مواد مخدر داشت كه من هم به او گفتم مى توانم از طريق دوستانم در دهكده المپيك برايش مواد تهيه كنم. اما وقتى به آنجا رفتيم و نتوانستم دوستانم را پيدا كنم، او عصبانى شد و به طرفم حمله كرد. من هم با كلاه مخصوص موتورسوارى ضربه اى به سرش زدم. وقتى بر روى زمين افتاد، جسدش را رها كرده و با موتوسيكلتش فرار كردم، بعد هم خودم را به شهرستان رساندم.
در دادگاه
در جلسه محاكمه «اسماعيل» كه ديروز در شعبه ۷۱ دادگاه كيفرى استان تهران به رياست قاضى نورالله عزيزمحمدى و با حضور چهار مستشار برگزار شد، نماينده دادستان با قرائت كيفرخواست، خواستار مجازات قانونى متهم شد. سپس اولياى دم در جايگاه قرار گرفته و خواستار قصاص عامل جنايت شدند.در ادامه نيز متهم براى آخرين دفاع در برابر ۵ قاضى دادگاه ايستاد و گفت: به خاطر اعتياد شديد سه فقره سابقه كيفرى در زمينه اعتياد دارم. اما من مرتكب قتل نشدم. روز حادثه يك خرده فروش مواد، من و مقتول را به جنگل هاى اطراف دهكده المپيك كشاند. اما در آنجا وسوسه شدم و تصميم به سرقت موتور گرفتم. پس از فرار از آنجا، نمى دانم شهرام چگونه به قتل رسيد و حدس مى زنم او با فروشنده مواد درگير شده است.قاضى: اظهارات مكتوب شما در صفحه ۱۲۰ پرونده به خط خودتان موجود است. در اين باره چه مى گوييد متهم پس از مشاهده برگه اظهاراتش گفت: بله. خودم پس از دستگيرى اينها را نوشته ام.قاضى: شما جزئيات لحظه جنايت را نيز به طور دقيق نوشته اى كه موارد اعلام شده با گزارش پزشكى قانونى منطبق است.متهم: اما تحت فشار روانى اين اعتراف ها را انجام دادم.قاضى: اما شما همين مطالب را نزد بازپرس هم تكرار كرده ايد.متهم: بله. من معتادم و آن لحظه فكرم خوب كار نمى كرد.پس از پايان دفاعيات متهم و وكيل مدافعش، هيأت قضايى شعبه ۷۱ با اعلام ختم جلسه، وارد شور شد و «اسماعيل» را به اتهام قتل عمدى محكوم به قصاص نفس- اعدام- كرد.

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندی ها (Bookmarks)