نقشه زيرکانه براي سرقت قاليچه هاي سه ميليارد توماني
گروه حوادث؛ تحقيقات پليس براي يافتن سرنخي از ماجراي سرقت قاليچه هاي ابريشمي يک تاجر به دستگيري دوست خيانتکارش منجر شد.
به گزارش خبرنگار ما چندي قبل يک تاجر فرش با مراجعه به کلانتري 144 جواديه از سرقت سه تخته قاليچه نفيس ابريشمي به ارزش سه ميليارد تومان خبر داد. او که فيروز نام دارد و اهل اردبيل است به افسر نگهبان کلانتري گفت؛ مدتي قبل به خاطر برخي مشکلات تصميم گرفتم سه تخته از بهترين قاليچه هايم را بفروشم. قاليچه ها از بهترين مواد ابريشمي بافته شده و بالغ بر سه ميليارد تومان ارزش داشتند. به خاطر قيمت بالاي آنها نتوانستم در شهرمان مشتري پيدا کنم و تصميم گرفتم قاليچه ها را براي فروش به تهران بياورم.
چند روز قبل از سفر به تهران موضوع را با يکي از دوستانم به نام فريبرز درميان گذاشتم. او ضمن ابراز خوشحالي از اينکه به تهران سفر مي کنم از من دعوت کرد به خانه او بروم. من همراه يکي از دوستانم پس از رسيدن به تهران قاليچه ها را به خانه فريبرز برديم و چند روزي را در آنجا سپري کرديم. هر روز افرادي براي خريدن قاليچه ها به خانه وي مي آمدند تا اينکه يک روز صبح وقتي شخصي براي ديدن قاليچه ها مراجعه کرده بود متوجه شدم آنها ناپديد شده اند. همه جاي خانه را گشتيم اما اثري از اموالم نبود. من براي حل مشکلات مالي ام به تهران آمده بودم اما حالا سه ميليارد تومان هم ضرر کرده ام.
پس از اظهارات اين مرد پرونده يي تشکيل و براي انجام تحقيقات به شعبه هشت بازپرسي دادسراي رسالت تهران ارجاع شد. بازپرس ولي زاده با بررسي اظهارات تاجر مالباخته به ماموران پايگاه چهار پليس آگاهي دستور داد با بازديد از خانه فريبرز به بررسي فرضيه هاي موجود درخصوص اين سرقت بپردازند. در پي اين تحقيقات مشخص شد قاليچه هاي مسروقه در يکي از اتاق هاي خانه فريبرز که از طريق يک پنجره کوچک به بيرون راه دارد، قرار داشته است.
هنگامي که در مورد علت نگهداري قاليچه هاي ابريشمي در چنين مکاني از مالباخته تحقيق شد، او گفت؛ چند روز اولي که به خانه فريبرز آمده بودم همسر او در منزل نبود، اما پس از چند روز که او همراه با بچه هايش آمد همسر فريبرز به من گفت اين قاليچه ها براي سلامتي بچه ها مضر است و بايد آنها را در اتاقي که به بيرون راه دارد، قرار دهيم. من هم موافقت کردم و قاليچه ها را به آن اتاق منتقل کرديم.
در ادامه تحقيقات ماموران پي بردند که به طور قطع قاليچه ها از طريق پنجره اتاق دزديده شده است. به همين دليل به فريبرز و خانواده او مشکوک شدند و آنان را تحت بازجويي قرار دادند.
صاحبخانه ابتدا اطلاع از نحوه سرقت قاليچه ها را رد کرد، اما هنگامي که تحت بازجويي هاي فني قرار گرفت به دست داشتن در دزدي سه ميليارد توماني اعتراف کرد.
فريبرز گفت؛ روزي که فيروز به خانه ام آمد از ارزش واقعي قاليچه هايش اطلاعي نداشتم، اما وقتي چند نفر براي خريدن آنها به منزلم مراجعه کردند، متوجه ارزش ميلياردي آنها شدم. پس از آن به همراه همسر و برادرم نقشه سرقت قاليچه ها را طراحي کرديم. ابتدا زنم با اين بهانه که وجود فرش ها براي سلامتي بچه هايم زيان آور است، آنها را به اتاقي که به بيرون از خانه راه داشت منتقل کرد و پس از آن نيمه هاي شب در حالي که فيروز خواب بود، برادرم قاليچه ها را از راه پنجره ربود. در پي فاش شدن راز سرقت قاليچه هاي ابريشمي ماموران به دستور بازپرس ولي زاده برادر فريبرز را نيز دستگير کردند.
بنا به گفته بازپرس پرونده هم اکنون تحقيقات در اين رابطه ادامه دارد و فريبرز همراه برادر و همسرش با صدور قرار قانوني در بازداشت به سر مي برند.

LinkBack URL
About LinkBacks
گروه حوادث؛ تحقيقات پليس براي يافتن سرنخي از ماجراي سرقت قاليچه هاي ابريشمي يک تاجر به دستگيري دوست خيانتکارش منجر شد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)