سرانجام شوم عشق اينترنتى

گروه حوادث ـ مرد ميانسال كه از طريق اينترنت با دختر جوانى آشنا شد و تصميم به ازدواج داشت، نمى دانست در دام يك شبكه كلاهبردارى گرفتار مى شود.
به گزارش خبرنگار جنايى ما، سال گذشته مرد ميانسالى كه خود را كارمند معرفى مى كرد با مراجعه به پليس از دختر جوانى به اتهام كلاهبردارى شكايت كرد. او گفت: چند ماه قبل از طريق اينترنت با دختر ۲۷ساله اى آشنا شدم كه خودش را دانشجوى پزشكى يكى از دانشگاه هاى معروف تركيه معرفى مى كرد. حدود سه يا چهار ماه به صورت اينترنتى با هم ارتباط داشتيم تا اين كه بشدت به يكديگر علاقه مند شديم. او دو بار هم به اصرار من تلفن هايش را در اختيارم گذاشت اما هيچگاه موفق به تماس نشدم. فقط در اين مدت چند بار خودش تلفن كرد كه هيچ شماره اى هم روى صفحه تلفن نيفتاده بود.
سرانجام وقتى از او تقاضاى ازدواج كردم پاسخ مثبت داد و قرار شد براى ديدار حضورى و طى مقدمات لازم به تهران بيايد. چند روزى از او خبر نداشتم تا اين كه در ارتباط بعدى گفت براى بازگشت به ايران بايد از تحصيل در دانشگاه انصراف دهد و از آن جا كه بورسيه است بايد ضرر و زيان انصراف را نيز بپردازد.
چند روز بعد يكى از دوستان سارا - دختر جوان - از طريق اينترنت با من تماس گرفت و مدعى شد «سارا» نياز شديدى به چهار ميليون تومان پول دارد. شاكى در ادامه گفت: در حالى كه بشدت نگران سارا بودم، از دوستش خواستم نحوه ارسال پول را اعلام كند. او نيز مرد جوانى را كه ساكن اروميه بود به من معرفى كرد و گفت: او واسطه ايرانى ها در تركيه است و پس از دريافت پول ايرانى، در تركيه دلار تحويل مى دهد. بدين ترتيب با تلفن مرد جوان تماس گرفتم. بعد هم طى سه مرحله پول را به شماره حسابى كه مرد دلال اعلام كرده بود واريز كردم. وقتى دو هفته از زمانى كه «سارا» براى بازگشت به ايران تعيين كرده بود گذشت و از او خبرى نشد و در اينترنت هم نتوانستم ردى از او بيابم با مرد دلال تماس گرفتم. اما در كمال ناباورى متوجه شدم شماره تلفن او نيز قطع شده و كسى هم پاسخگو نيست. بنابراين تصميم به شكايت گرفتم.
قاضى سليمانى - سرپرست شعبه دوم داديارى دادسراى جنايى تهران - در اين باره به خبرنگار ما گفت: پس از شكايت اين مرد پرونده در اختيار كارآگاهان پليس آگاهى تهران قرار گرفت.
سرانجام پس از يكسال تلاش، پسر جوانى كه در اين ماجراى كلاهبردارى نقش واسطه و دلال را بازى مى كرد در اروميه شناسايى و دستگير شد. او در بازجويى ها، ضمن اعتراف به همدستى با پسرى به نام «رامين» نقشه اخاذى و كلاهبردارى اينترنتى از مردان را فاش كرد. حال آن كه «فرشيد» تاكنون حاضر به معرفى دختر جوان و همدستان احتمالى اش نشده است.
فرشيد با قرار قانونى، بازداشت شد و دستور دستگيرى همدستش رامين و دختر جوان ناشناس نيز در دستور كار پليس قرار گرفت. قاضى پرونده گفت: با توجه به پرونده اتهامى اعضاى اين شبكه، احتمال وقوع جرايم مشابه از سوى آنها وجود دارد كه موضوع همچنان در حال بررسى است.