محكوميت شهردارى منطقه يك با شكايت بازيگر زن
گروه حوادث - شهردارى منطقه يك تهران با حكم دادگاه محكوم به پرداخت ديه به يكى از شهروندان شد.
زن جوان كه از بازيگران تئاتر است، سوار بر خودرو با سرعت در حال عبور از بزرگراه مدرس بود كه ناگهان با موانع كنار خيابان برخورد كرد و خودرواش واژگون شد. به گزارش خبرنگار ما و بر اساس محتويات پرونده، ساعت يك بامداد دوم آبان ،۸۴ مأموران كلانترى ۱۰۳ گاندى در جريان واژگون شدن يك خودروى پرايد در بزرگراه مدرس - تقاطع خيابان آفريقا - قرار گرفتند. بلافاصله مأموران گشت پليس خود را به محل حادثه رساندند. آنها سپس با كمك امدادگران اورژانس راننده زن را كه بشدت آسيب ديده بود، به بيمارستان منتقل كردند. زن ۲۷ ساله پس از درمان و بهبود نسبى با تسليم شكايتى به بازپرس پرونده گفت: «از شمال به جنوب بزرگراه مدرس در حركت بودم كه ناگهان ۳ بشكه رنگى در حاشيه خيابان ديدم. خودروى پژو كه جلوتر از من در حركت بود، ناگهان تغيير مسير داد و من هم براى آن كه با مانع برخورد نكنم، به سمت چپ منحرف شدم و با حفاظ آهنى كنار بزرگراه برخورد كردم. در اين ميان به خاطر جلوگيرى از تصادف شديدتر با خودروهاى پشت سرم به سمت راست پيچيدم، اما به خاطر وجود خاك و ماسه در سطح آسفالت نتوانستم خودرو را كنترل كنم. از سوى ديگر ناگهان خودرو واژگون شد. به همين خاطر از مقصر اصلى حادثه شكايت دارم.»بدين ترتيب پرونده در شعبه ۶ داديارى دادسراى ناحيه ۳ تهران تشكيل شد و داديار پرونده دستور داد كارشناس پليس پس از ترسيم كروكى مقصر حادثه را معرفى كند. نظريه كارشناسى حاكى از آن بود كه علت اصلى واژگونى خودرو فقط به دليل وجود بشكه هاى رنگى در تقاطع نبوده، بلكه سرعت غير مجاز راننده نيز در واژگونى نقش به سزايى داشته است، چرا كه اگر راننده با سرعت مطمئن حركت مى كرد، مى توانست پس از نخستين برخورد با حفاظ آهنى - گاردريل - وسيله نقليه را كنترل كند. بنابراين راننده و مسئول اجراى طرح وابسته به شهردارى هر يك به ميزان ۵۰ درصد مقصر شناخته شدند. پس از اعلام اين نظريه قانونى، داديار پرونده دستور داد تا مسئول طرح به عنوان متهم به دادسرا احضار شود. بدين ترتيب شهردارى منطقه يك با شكايت زن جوان در دادسرا حاضر شد. در ادامه بررسى هاى شركت كنترل ترافيك، پيمانكار طرح نيز به عنوان مقصر اصلى معرفى شد. مسئولان اين شركت اعلام كردند موضوع همسطح سازى دريچه هاى كانال كه با سطح آسفالت همتراز نبوده، به يك شركت پيمانكار واگذار شده بود. در ادامه تحقيقات، مدير شركت پيمانكارى نيز به دادسرا احضار شد. او در دفاع از خود با ارائه اسناد و مدارك گفت: «قرارداد ما با شهردارى ۴۵ روزه بود كه اول تير نيز كار را آماده و تحويل داديم. پس از بررسى هاى لازم، شركت پيمانكار تبرئه و قرار مجرميت شهردارى منطقه يك از سوى دادسرا صادر شد. قاضى شعبه ۱۰۲۷ دادگاه عمومى تهران پس از بررسى نظريه كارشناسى و كيفرخواست صادره از سوى نماينده دادستان، شهردارى منطقه را به اتهام رعايت نكردن مقررات دولتى كه منجر به ايراد صدمه بدنى غير عمدى به بازيگر زن شده بود، به پرداخت ديه به خاطر شكستگى استخوان «ترقوه» و ديگر جراحات شاكى محكوم كرد. به گزارش خبرنگار ما، اين حكم پس از اعتراض شاكى و شهردارى منطقه، به تأييد هيأت قضايى شعبه ۴۲ دادگاه تجديدنظر استان تهران نيز رسيد.

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندی ها (Bookmarks)