سلام من پس از مقایسه های بسیار بین دو گوشی قدرتمند نوکیا یعنی N96 و N95 8GB به نتایجی رسیدم که می خواستم به دیگر کاربران انجمن IR TCI هم عرضه کنم
این روزا هر چی می شه سریع همه می گن N96 ولی تا حالا توجه کردین که N96 نسبت به بقیه گوشی های نوکیا چه برتری داری؟(مثلا N95 8GB)
اگه به طور کامل مشخصات این گوشی رو بخونید متوجه ضعف هایی در این گوشی می شید که در گوشی های قبلی وجود نداشته!
در اینجا می خوام گوشی N96 رو با N95 8GB از لحاظ سخت افزار مقایسه کنم
1-سی پی یو n96 از نوع ARM9 و دارای سرعت پردازش 264 مگاهرتز می باشد که در n95 8gb از نوع ARM11 و سرعت پردازش 332 مگاهرتز است!
2-N96 فاقد پردازنده گرافیکی می باشد! که این پردازنده در گوشی های قدیمی همچون n95 نیز وجود داشته ! با توجه به قیمت بالای این گوشی واقعا عجیبه که نوکیا پردازنده گرافیکی رو برای این چنین گوشیی که مخصوص مدیا و بازی ساخته شده قرار نده....
3-باتری ! کسایی که قبلا با گوشیه n95 کار کردن حداقل یک بار از ظرفیت کم باتری این گوشی گلایه کردن ! گوشی ان 95 کلاسیک دارای باتری 950 میلی آمپر بود که اجازه 6 ساعت و نیم مکالمه و 220 ساعت استندبای رو به کاربر می داد ! موضوع عجیب دیگه اینه که نوکیا از همون باتری 950 میلی آمپری در n96 هم استفاده کرده! n96 ای که هم صفحه نمایشش بزرگتر شده هم کیفیت صفحه نمایشش بالا رفته هم 16 گیگ حافظه داخلی داره! البته با توجه به این نکته که n96 دارای symbian 9.3 هست و مصرف باتری در این سیستم عامل تا حد قابل توجهی بهینه سازی شده اما باز هم با نگاه به مشخصات گوشی ان 96 به عدد 3 ساعت و 40 دقیقه برای مکالمه و 220 ساعت استند بای می رسیم ! که تقریبا مثل n95 کلاسیک می شه
4-اینفراردی که اینروزها کاربردش داره از قبل بیشتر میشه دیگه جایی در این گوشی نداره ! (از مهمترین کاربرد اینفرارد می شه به کنترل وسایل دارای ریموت حداکثر تا 1 متر اشاره کرد)
حالا که معایب این گوشی رو گفتیم حالا کمی هم در مورد مزایاش نسبت به n95 8gb بگیم!
1-DVB-h(تلویزیون دیجیتال) یا سیستم تلویزیون ماهواره ای(نه اون ماهواره!) که سرویسشم به تازگی در تهران راه اندازی شده و به وسیله اون می شه شبکه های تلویزیون خودمون رو(وطنیا) روی گوشی نگاه کنیم البته من در یه مقاله خوندم که با اضافه کردن یک کیت به گوشی می شه از این قابلیت روی گوشی های معمولی هم استفاده کرد
2-16 گیگ حافظه داخلی ! که گرچه فکر نکنم کسی بتونه این مقدار حافظه رو حتی نصفش رو پر کنه اما به قول آقا کسری مدیر ارشد انجمن حافظه داخلی غنیمته!
3-لاغر شدن ! این گوشی نسبت به n95 8gb سه میلی متر لاغر شده اما طول و عرضش زیاد شده!
در کل با توجه به اینکه شایعه هایی در خصوص اومدن آپدیت برای n95 8gb و n95 که سیمبیان 9.2 رو تبدیل به 9.3 کنه(می دونم غیر ممکن به نظر میاد اما یه خبرایی هست! آپدیت جدید این دو تا گوشی قراره واقعا بترکونه!) و مصرف باتری این دو گوشی بهینه سازی بشه و از لحاظ سیستم عامل با N96 یکی باشن و با توجه به قیمت N96 ! نتیجه گیری با خودتون!
حالا خودتون بگید !

LinkBack URL
About LinkBacks
.gif)

علاقه مندی ها (Bookmarks)