به انجمن خوش آمدید
+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6
    کاربر سایت isara is on a distinguished road
    میزان امتیاز
    6

Post خبر های سینما و تلوزیونی ایران

اکبر عبدی از همه آن‌ها که شایعه فوت‌اش را منتشر کرده بودند تشکر کرد!

سینمای ما - اکبر عبدی بازیگر فیلم اخراجیهای 2 گفت :فیلمبرداری این فیلم از یک ماه دیگر آغاز می شود .عبدی که دریک برنامه زنده تلویزیونی در شبکه سوم سیما حضور یافته بود بااعلام این خبر همچنین گفت :در فیلم کیش ومات جمشید حیدری نیز حضور دارم . اکبر عبدی همچنین دراین برنامه بااشاره به انتشار شایعه فوت او گفت :از کسانی که باعث انتشار این شایعه شدند تشکر می کنم چون باعث شدند پس از مدتها ،بسیاری از اقوام ودوستان وآشنایان سراغ من را بگیرند وجویای احوالم شوند! اکبر عبدی در این برنامه همچنین اشاره کردکه ازدوسال پیش نمایش اکبر آقا آکتور تئاتر را درتالار سنگلج به روی صحنه برده هنوز پول حاصل از فروش این نمایش را دریافت نکرده است.عبدی توضیح داد:من برای پرداخت دستمزد عوامل اینگروه ،آپارتمان خواهرم را مجبور شدم بفروشم! به گفته عبدی :نمایش اکبر آقا آکتور تئاتر درزمان اجرای خود پرفروشترین وپرمخاطبترین نمایش سال شد ولی من پس از دوسال هنوز نتوانسته ام پول خودرا بگیرم

میزان امتیاز
    6

عکس های امیر کاظمی از مراسم هفتمین روز در گذشت خسرو شکیبایی

سینمای ما - مراسم هفتمین روز از در گذشت خسرو شکیبایی روز گذشته با حضور جمعی از هنرمندان سینما از جمله محمدرضا فروتن ٬ مهرداد صدیقیان ٬ نیما شاهرخ شاهی ٬ احمدرضا درویش و ... در مزار آن مرحوم برگزار شد . در ادامه عکس های امیر کاظمی را از این مراسم مشاهده می کنید .

میزان امتیاز
    6

هنوز چیزی نشده...
    جنجال‌های سریال یوسف پیامبر (ع) شروع شد

سینمای ما - مدیر گروه معارف شبکه یک تلویزیون در شرایطی به «ضعف‌های عمده» مجموعه تلویزیونی که از شبکه تحت مدیریت او پخش می‌شود، انتقاد می‌کند که کارگردان سریال، دلایل خودش را در دفاع از مجموعه یوسف پیامبر (ع) دارد.
    مدیر گروه معارف شبکه یک تلویزیون با اشاره به ضعف‌های عمده در پنج قسمت پخش‌شده مجموعه تلویزیونی "یوسف پیامبر" اعلام کرد بسیاری از ایرادها پیش از تولید به سازندگان گفته شده و این مجموعه در شکل فعلی نمی‌تواند پاسخگوی پرسش‌های مخاطبان باشد.

حسین رحیم‌زاده درباره انتقادهای آیت‌الله سبحانی و برخی مورخان به مجموعه "یوسف پیامبر" گفت: من هنگام نگارش فیلمنامه مدیر کل خدمات رسانه‌ای مرکز پژوهش‌های صدا و سیما بودم، اما فرج‌الله سلحشور برای فیلمنامه مجموعه رفت‌ و آمدی به مرکز پژوهش‌ها نداشت و تنها فیلمنامه از سوی دفتر رئیس وقت سازمان (دکتر لاریجانی) به مرکز ارسال شد.

وی ادامه داد: این مرکز هم مواردی را به صورت کلی به عنوان نقد فیلمنامه اعلام کرده و آقای سلحشور بعد از مطالعه گفته بود این ایرادها سه دسته هستند. یک دسته که اعمال می‌شود که متاسفانه در حال حاضر با پخش پنج قسمت چند ایراد اساسی وجود دارد که رفع نشده است. البته باید مجموعه به طور کامل پخش شود تا ببینیم چند درصد ایرادها رفع شده است.

مدیر گروه معارف شبکه یک گفت: به نظر او دسته دوم این بود که تحقیقات او بهتر است و در دسته سوم اعلام کرد الان فرصت نیست. در حال حاضر پنج قسمت پخش شده که از ضعف‌های عمده آن می‌توان زنان حضرت یعقوب را مثال زد که نباید اینگونه نشان داده می‌شد و مرکز پژوهش‌ها هم این مسئله را تذکر داده بود. البته نمی‌دانم این مورد در کدام دسته طبقه‌بندی می‌شود.

وی یادآور شد: به فضای حسادت فرزندان حضرت یعقوب هم نقد داشتیم، اما توجه نشد و در قسمت دیشب دیدیم آن حضرت، یوسف را بیشتر نوازش می‌کند تا دو فرزند دیگرش را. شب گذشته خواب حضرت یعقوب هم نشان داده شد که ایشان در خواب گرگ‌هایی را می‌بیند که در پی کودکی هستند، اما این خواب سندیت ندارد.

رحیم‌زاده اشاره کرد: ما این نکته را گفته بودیم که ضرورتی ندارد این خواب باشد و بهتر است به خواب حضرت یوسف که در قرآن آمده اکتفا شود. فکر نمی‌‌کنم این مجموعه با این شروعی که داشته بتواند پاسخگوی خیلی از پرسش‌های مخاطبان باشد. گرچه قضاوت کردن هنوز زود است و نباید به این فضا دامن زد. شاید اگر مجموعه جلوتر برود، ویژگی‌هایی داشته باشد.

وی درباره اینکه چرا فیلمنامه "یوسف پیامبر" همزمان با کلید خوردن پروژه به مرکز پژوهش‌ها ارائه شد گفت: همیشه از سوی رئیس رسانه ملی و معاونان سیما چه در زمان دکتر لاریجانی و چه مهندس ضرغامی به سازندگان توصیه می‌شود در پروژه‌ها از همکاری مرکز نهایت استفاده را ببرند و با توجه به اینکه فیلمنامه زمان دکتر لاریجانی شکل گرفت، این توصیه‌ها شده بود.

مدیر کل پیشین خدمات رسانه‌ای مرکز پژوهش‌های اسلامی ادامه داد: ارسال فیلمنامه هم برای اطمینان خاطر بود تا متن مشکل نداشته باشد. البته باید بگویم آقای سلحشور وقتی هنوز شاکله فیلمنامه آماده نبود، جلسه‌ای با من داشت و من چند مرجع، مورخ و منبع به او معرفی کردم و وی درباره فضای فرهنگی و فراعنه مصر صحبت‌هایی کرد که من گفتم بهتر است منابع اسلامی باشد.

رحیم‌زاده درباره اینکه با توجه به بودجه "یوسف پیامبر" آیا نباید تحقیقات جدیتر گرفته می‌شد به مهر گفت: اهمیت تحقیقات پروژه در دوره ریاست قبلی و فعلی سازمان مشهود است و حتی من شاهد بودم مهندس ضرغامی با صاحبنظران جلسه دارند و دکتر لاریجانی هم این کار را می‌کرد. بودجه تحقیقات برای این سریال‌ها هم قابل توجه است و در این باره سازمان ضعف نداشته است.

وی خاطرنشان ساخت: بارها معاون سیما را دیده‌ام که جلسه‌هایی با مراجع و بزرگان همراه با سازندگان اثر داشته، اما گروه باید نهایت تلاش خود را بکند و سلحشور می‌بایست از فرصت‌ها استفاده می‌کرد. صدا و سیما به لحاظ تحقیقات، زمان و بودجه برای "یوسف پیامبر" کم نگذاشت و چهار سال برای نگارش صبر کرد. من شهادت می‌دهم سازمان تلاش‌های زیادی در این باره داشت و خیلی حساس بود.

مدیر گروه معارف شبکه یک درباره اینکه چرا صدا و سیما بر نگارش مجموعه نظارت نداشته گفت: در این مورد سازمان کم نگذاشته و همیشه این مسئله پیگیری شده و مورد تاکید بوده، اما گروه سازنده نتوانسته از فرصت‌ها استفاده کند و آقای سلحشور احساس کرده تحقیقاتش کامل است. البته برخی مواقع پیش می‌آید سازنده به محققان حوزه و دانشگاه مراجعه کرده، اما آنها دست او را نگرفته‌اند.

مدیر کل پیشین خدمات رسانه‌ای مرکز پژوهش‌های اسلامی گفت: فیلمنامه مجموعه دوره ریاست آقای خسروی بر مرکز سیمافیلم نوشته شد و باید صحبت‌های وی و آقای رضابالا معاون فرهنگی او را هم شنید و اینکه آنها تا چه حد با سلحشور برای فیلمنامه "یوسف پیامبر" صحبت کرده‌اند. من پیشنهاد می‌کنم حتماً با رضابالا در این باره صحبت کنید، اما سازمان برای مجموعه بسیار تلاش کرد.

به گزارش مهر، رحیم‌زاده در پایان درباره اینکه آیا نباید آن زمان مرکز پژوهش‌های اسلامی صدا و سیما بر فیلمنامه "یوسف پیامبر" نظارت می‌کرد گفت: همانطور که گفتم باید این همکاری تنگاتنگ بود، اما نظارت اتفاق نیفتاد. از سوی دیگر این مرکز مسئولیت اجرایی ندارد و نمی‌توانست در این باره دخالت کند.

از طرف دیگر کارگردان مجموعه تلویزیونی "یوسف پیامبر" بخش عمده ایرادهای مرکز پژوهش‌های اسلامی صدا و سیما را به فیلمنامه مجموعه بی‌اساس یا نظر شخصی دانست و منبع تحقیقات خود را المیزان و تفاسیر شیعه عنوان کرد.

فرج‌الله سلحشور درباره انتقادهای مرکز پژوهش اسلامی صدا و سیما به "یوسف پیامبر" به خبرنگار مهر گفت: من نمی‌دانم چرا همه دنبال ایرادهای یوسف هستند و این برای من سئوال است که چرا خبرگزاری‌ها در پی اشکال‌های مجموعه و یافتن افرادی هستند که از آنها سئوال خود را بپرسند. آیا "یوسف پیامبر" محسناتی ندارد و مردم از آن استقبال نکرده‌اند؟

وی درباره انتقاد مرکز پژوهش‌ها مبنی بر سندیت نداشتن خواب حضرت یعقوب و انتقاد آیت‌الله سبحانی به مجموعه گفت: آیت‌الله سبحانی این مسئله را رد نکردند، بلکه گفتند بهتر بود مسئله زنان یعقوب مطرح نمی‌شد. من هم دوست داشتم قصه‌ای را می‌ساختم که در کارهای تاریخی دیگر همچون امام حسن (ع) و امام رضا (ع) آمده است.

کارگردان و تهیه‌کننده "یوسف پیامبر" ادامه داد: کسانی که این مسائل را مطرح کرده‌اند اگر مطالعه کرده بودند نمی‌گفتند این خواب سندیت ندارد. در قرآن یک‌هزارم ماجراهای یوسف نیامده و تنها منبع ما قرآن نبود. من حاضرم ایرادها را با سند در مطبوعات درج کنم تا مردم خود قضاوت کنند ایرادها تا چه حد باربط یا بی‌ربط بوده است.

وی درباره اینکه تا چه حد در رفع ایرادها کوشیده گفت: اغلب ایرادها اساسی نبود یا نظر شخصی بود. مثلاً عنوان کرده بودند به نظر شما بهتر نیست اینجا این مسئله اینطور بیان شود. یا گفته بودند این مطلب عنوان شده سندیت دارد یا نه. وقتی شما نمی‌دانید کدام سند است و کدام نیست پس چطور اظهار نظر می‌کنید؟ در مجموع بخش ناچیز ایرادها درست بود که من آن را اعمال کردم.

سلحشور ادامه داد: تحقیقات این مجموعه مطابق با نظر المیزان و تفاسیر شیعی بوده که خیلی بیشتر از رحیم‌زاده می‌دانند. همچنین از نظر استادانی چون حبیب‌الله عسگراولادی و پرورش بهره بردیم. از سوی دیگر آیت‌الله سبحانی سر پروژه "ملک سلیمان" با دوستان صحبت کردند و اشاره‌ای هم به یوسف داشتند، اما رد نکردند که آن زمان حضرت یعقوب با دو خواهر ازدواج کرده بود.

این کارگردان سینما و تلویزیون اشاره کرد: بلکه ایشان گفته بودند بهتر بود این مسئله مطرح نمی‌شد، در حالی که به دلیل نگفتن هم اشاره نشده بود. از سوی دیگر اسرائیلیات یعنی تحریف‌ها، اما ما بر اساس مستندات مجموعه تلویزیونی "یوسف پیامبر" را ساختیم و منابع تحقیق ما هم معتبر است.

وی در پایان گفت: ای کاش کسانی که الان احساس تکلیف می‌کنند با یک اثر مذهبی اینطور خصمانه برخورد کنند، تکلیف و تعهد خود را در این 30 سال در مورد هزاران فیلم ضداسلامی و ضداخلاقی که از سینما و تلویزیون ساخته و پخش شد، می‌دانستند و واکنش نشان می‌دادند.
    منبع خبر : مهر

میزان امتیاز
    6

فیلمبرداری «بی‌پولی»، دومین فیلم بلند حمید نعمت‌الله پس از «بوتیک»، در لوکیشن خانه‌ی زوج اصلی فیلم، لیلا حاتمی و بهرام رادان‌ در تهران ادامه دارد.

به گزارش ۳۰نما، حدود ۲۵ درصد از فیلمبرداری کمدی رمانتیک نعمت‌الله که توسط خودش و هادی مقدم‌دوست نوشته شده انجام شده و فیلمبرداری به مدیریت علیرضا زرین‌دست در تهران ادامه دارد.
    حبیب رضایی، سیامک انصاری، امیر جعفری ، بابک حمیدیان، فرهاد شریفی، نادر فلاح، علی سلیمانی، علی علایی، زهره صفوی، زهرا طاهری منش و افسانه بایگان ترکیب نهایی دیگر بازیگران فیلم هستند و از نام‌های پیش‌تر اعلام‌شده حضور حامد بهداد در فیلم منتفی شده است.
    عوامل اصلی فنی فیلم «بی‌پولی» این نام‌ها هستند:
    مدیرفیلمبرداری: علیرضا زرین‌دست‌؛ طراح صحنه و لباس: کیوان مقدم؛ صدابردار: اسحاق خانزادی؛ تهیه‌کننده: مصطفی شایسته
    برای دیدن عکس‌هایی از فیلم کلیک کنید.
    تحلیل خبر:
    بعد از اتفاق «بوتیک» خیلی طول کشید تا حمید نعمت‌الله دوباره پشت دوربین برود. این چند سال چند باری نام او را پشت چند پروژه مختلف به عنوان نویسنده و مشاور دیدیم ولی از «بی‌پولی» ‌ـ‌فیلمی که درست پس از نمایش «بوتیک» گفته بود می‌خواهد بسازد‌ـ خبری نبود. خیلی‌ها در این مدت مطمئن شدند که نعمت‌الله از موفقیت بی‌حد «بوتیک» نزد منتقدان و اقبال عمومی آن فیلم ترسیده و نمی‌خواهد موقعیت حاصل از آن فیلم را خراب کند اما با چند سال وقفه، نعمت‌الله بالاخره با همان بازیگری که از ابتدا هم قرار بود ستاره «بی‌پولی» باشد فیلمش را کلید خواهد زد. نکته مهم درباره فیلم این است که اقبال فیلم اول باعث شده این بار کمتر کسی به نعمت‌الله «نه» بگوید. به ترکیب بازیگرانی که کنار بهرام رادان ـ‌همان ستاره‌ی مورد توافق از ابتدا‌ـ در «بی‌پولی» بازی می‌کنند دقت کنید: لیلا حاتمی، حبیب رضایی، بابک حمیدیان، سیامک انصاری، امیر جعفری و افسانه بایگان. این یعنی نعمت‌الله برای همه نقش‌های اصلی‌اش بازیگرانی را که می‌خواسته جمع کرده است.
    «بی‌پولی» برخلاف «بوتیک» که یک اثر تراژیک به تمام معنابود، یک طنز تلخ است. با کاراکترهایی که برخلاف آدم‌های مجرد فیلم اول، همگی متاهل‌اند و یک فضای دیگر برای آزمون نعمت‌الله فراهم است. فیلم داستان زوج جوانی است که زندگی عادی‌شان بر اثر اتفاقاتی که برای مرد قصه می‌افتد به هم می‌ریزد. مرد بی‌پول می‌شود و می‌خواهد زندگی‌اش را حفظ کند. ترکیب «بهرام رادان/لیلا حاتمی» که پیش‌تر در «حکم» کیمیایی آنها را کنار هم دیده بودیم، به احتمال فراوان زوج جذابی خواهند بود و می‌توانند گیشه فیلم را هم تضمین کنند. اگر «بی‌پولی» بتواند موفقیت «بوتیک» را تکرار کند ـ‌یادتان باشد که بوتیک اتفاقی غیرمنتظره بود‌ـ آن وقت حمید نعمت‌الله از نام‌های شاخص سینمای ایران خواهدبود و جایگاهش کاملا تثبیت خواهد شد.

میزان امتیاز
    6

«چارچنگولی» با رضا شفیعی‌جم و جوادرضویان

ـ در حالی که فیلمبرداری تازه‌ترین فیلم سعید سهیلی درباره دوقلوهایی به نام‌های شهرام و بهرام در خیابان بهار ادامه دارد، تدوین همزمان «چارچنگولی» را نیز حسن ایوبی آغاز کرده است. فیلمبرداری این فیلم برای ۴۵ روز در تهران و شمال پیش‌بینی شده است.

فهرست کامل عوامل:
    نویسنده، تهیه کننده و کارگردان: سعید سهیلی، مدیر فیلمبرداری: حسین ملکی، تدوین: حسن ایوبی، صدابردار: جهانگیر میرشکاری، دستیار اول کارگردان و مدیربرنامه ریزی: کامبیز دارابی، طراح صحنه و لباس: عباس بلوندی، طراح گریم: بابک شعاعی، مدیرتولید: میترا احمدی، عکاس: حسن شجاعی، مدیرتدارکات: امیرهوشنگ حسینی، منشی صحنه: ندا عاصف، دستیار دوم کارگردان: حبیب قلیزاده، دستیار اول فیلمبردار: آبتین سهامی، گروه فیلمبرداری: عطا قنبری- غلام طاهری- کاظم حسن زاده- احمد عباسی، مجریان گریم: دانیال شعاعی- خانم تدریسی-سعید باقری، گروه صحنه و لباس: علیرضا آرایش - بهنام جعفری- صحرا اصغرزاده، امور مالی: کمال افشاری، دستیار صدا: مهدی ابراهیم زاده، دستیار تدارکات: داود شفاعتی، پذیرایی: صادق زمانی، سرمایه گذاران: سعید سهیلی، دکتر محمد نجیبی.
    بازیگران: جواد رضویان،رضا شفیعی جم، فتحعلی اویسی، بهاره رهنما، رضا فیض نوروزی، مهران رجبی،‌ شهرام قائدی، حسن چودن، مینا جعفرزاده، ساعد سهیلی و مژگان بیات.
    خلاصه‌ی داستان:
    شهرام و بهرام، برادران دوقلویی‌ هستند که از ناحیه کتف و شانه به هم چسبیده‌اند. آنها از نظر ظاهر و عقاید به‌شدت با یکدیگر متفاوتند اما مجبورند همدیگر را تحمل کنند. این موضوع باعث اتفاقات طنزی در طول قصه می‌شود...

میزان امتیاز
    6

مهران مدیری امسال دو فیلم سینمایی و یک مجموعه‌ی ۱۳قسمتی را کارگردانی خواهد کرد.

کارگردان و بازیگر «مرد هزارچهره» مجموعه‌ی پرمخاطب و جنجالی نوروز امسال در گفت‌وگوهای اخیرش با ماهنامه‌ی فیلم و دو برنامه‌ی تلویزیونی برنامه‌ی امسال‌اش را ساخت دو فیلم سینمایی و متعاقب آن کارگردانی یک مجموعه‌ی سیزده‌قسمتی در فرم «مرد هزارچهره» اعلام کرده که یکی از دو فیلمنامه‌ی سینمایی قطعا نوشته‌ی پیمان قاسم‌خانی ـ‌سرپرست گروه نویسندگان کارهای اخیر مدیری در تلویزیون‌ـ خواهد بود.
    مدیری می‌گوید: «من واقعا تصمیم دارم روزی کار کمدی را کنار بگذارم و عرصه‌های جدی‌تری را تجربه کنم. همه‌ی این سال‌ها مقدمه‌ای برای ورود به این عرصه بوده است.»

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)