جعفري: اگر پول نرسد، مي روم

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي گفت: اگر استان به ما کمک نکند زورم به خودم مي‌رسد و مي‌روم.

محمد حسین جعفری در مورد شرایط مالی باشگاه تراکتورسازی و اینکه اعلام کرده می خواهد تصمیم دیگری بگیرد، اظهار داشت: متاسفانه مواردی که برای کمک از سوی استان در نظر گرفته بودیم هیچ کدام تاکنون مهیا نشده و من از این بابت تحت فشارم. مراجعی که از سوی استان قول مساعدت مالی داده بودند هنوز پولی به ما نداده اند. من شرایط استان را هم درک می کنم اما توقعمان این است که به عنوان تیم پر طرفدار آذری تنهایمان نگذارند.

وی افزود: مسئولان استان تلاش می کنند اما این سعی و کوشش کافی نیست. انتظار جدی تری از مسئولان داریم. پتانسیل استان بیشتر از این است. اگر به موقع به تراکتورسازی کمک شود در نیم فصل بهترین فرصت است تا تیم را بازسازی کنیم.

جعفری در پاسخ به این سؤال که چرا مسئولان استان به باشگاه تراکتورسازی کمک نمی کنند، گفت: کسی نمی گوید کمک نمی کنیم یا پول نمی دهیم. همه می گویند تلاش می کنیم اما فعلا پولی نگرفتیم. تاکنون هم به خاطر دو اسپانسر خوبی که داشتیم توانستیم تیم را بچرخانیم. در دو ماه اخیر که باید طبق قراردادها پول به بازیکنان می دادیم نتوانستیم به قول خود پایبند باشیم. امیر قلعه نویی خویشتن داری می کند و به بچه هم تذکر می دهد که شرایط باشگاه را درک کنند و آنها هم می دانند اگر تراکتورسازی جز سه تیم اول در پرداخت پول نباشد عقب تر هم نیست. آنها حقشان است که دنبال دستمزد خود باشند.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در خصوص بازی روز گذشته مقابل مس سرچشمه که به تساوی صفر - صفر منجر شد، گفت: ما خوب نبودیم. بعد از پیروزی مقابل پرسپولیس در تبریز نتوانستیم نتیجه بگیریم که این جای بررسی دارد.

وی در جواب به این پرسش که برای نیم فصل چه تصمیماتی گرفته اند، گفت: اگر مسئولان استان دستمان را باز بگذارند برنامه های خوبی برای نیم فصل داریم اما اگر دستم خالی باشد قطع به یقین تیم آسیب می بیند و بنده با همه انگیزه هایی که وجود دارد زورم به خودم می رسد و می روم. من مدیری نیستم که بتوانم ساکن بمانم و اگر شرایط این طور باشد استعفا و ترجیح می دهم انرژی ام را جایی خرج کنم که فایده ای داشته باشد.

جعفری در ارتباط با اینکه گفته می شود در نیم فصل قرار است طالب لو و جاسم کرار به تراکتورسازی بپیوندند، گفت: کتاب این شایعات را بسته ایم و به فکر آدم های جدید هستیم.

وی در خصوص اینکه بازیکنان تراکتورسازی نیست به بازگشت جاسم کرار به این تیم واکنش منفی نشان داده اند، عنوان کرد: من چنین چیزی نشنیدم. باشگاه تراکتورسازی به دنبال جاسم کرار نیست و نظری روی او نداریم.