رحمتي: وقتي گل زديم، پرسپوليس پاشيد
من معتقدم پرسپوليس در وقتهاي اضافه بيشتر از همه از لحاظ روحي افت کرد و اين به خاطر نتايج قبلي اين تيم بود. در ضمن معتقدم گل اول ما کار را براي پرسپوليس سخت کرد.
کيانوش رحمتي با اينکه تيمش با سه گل پرسپوليس را شکست داد اما معتقد است که استقلال روز سختي را پشت سر گذاشت. رحمتي در مورد بازي حرفهايش را اينگونه آغاز ميکند:« بازي خوبي بود و پرسپوليس در طول نود دقيقه جنگيد و حتي تا دقايقي تيم برتر ميدان بود. البته در چهار نيمه اين مسابقه موقعيتهاي گل ما بيشتر بود و حتي ميتوانستيم در 90دقيقه کار را تمام کنيم.»
او ادامه ميدهد:« در طول 90 دقيقه شاهد بازي پاياپاي بوديم ولي فرصتهاي گلزني ما بيشتر بود. وقتي کار به وقت اضافه کشيد گل اول را زديم و همين گل شيرازه پرسپوليس را از هم پاشيد و آنها نتواستند خودشان را جمع و جور کنند«
کيانوش در پاسخ به اين سوال که فکر نميکني پرسپوليس در وقتهاي اضافه از لحاظ بدني افت کرد تأکيد ميکند:« من معتقدم پرسپوليس در وقتهاي اضافه بيشتر از همه از لحاظ روحي افت کرد و اين به خاطر نتايج قبلي اين تيم بود. در ضمن معتقدم گل اول ما کار را براي پرسپوليس سخت کرد.»
در صحنهاي از بازي علي کريمي دستش را روي صورت کيانوش گذاشت و از اين بازيکن عصباني شد. رحمتي در اين مورد ميگويد:« در آن صحنه کريمي روي ميثم حسيني خطا کرد و من ميخواستم هيجان بدهم تا کريمي اخطار بگيرد. شايد تقصير من بود و نبايد آن کار را مي کردم اما مشکل خاصي پيش نيامد و کريمي در حالي که دستش را روي صورت من گذاشت گفت که چيزي نشده است.»
رحمتي در پاسخ به اين سوال که به نظر تو بهترين بازيکن استقلال چه کسي بود خاطرنشان ميکند:« همه بازيکنان خوب بودند ولي به نظر من مهدي رحمتي، مجتبي جباري، آندو تيموريان و فرهاد مجيدي خيلي خوب کار کردند.»

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندی ها (Bookmarks)